Propolis granulaat

Naast een goede werking tegen bacteriën, virussen en schimmels, stimuleert propolis het afweersysteem van het lichaam, remt de ontstekingsreacties en bevordert de wondgenezing.

Propolis houdt het spieren en gewrichten soepel en sterk en bevordert een goede darmflora. Ook draagt propolis mild en natuurlijk bij aan het behoud van een goede blaas-, nier- en prostaatfunctie.

Propolis heeft een pijnstillende en krampstillende werking en een gunstige invloed op bloedvatwanden. Helpt bij ongemakken rond de menstruatie,

Voorts is propolis onder meer antiallergisch, galafvloed bevorderend en bloeddrukverlagend.

Ingrediënten: 100% gezuiverde propolis

Kleine brokjes – Voorgesneden

Voor wie?

Voor mensen die zuivere, onbewerkte propolis willen gebruiken om hun mondholte en tandvlees gezonder te maken en te houden. De propolis wordt in deze vorm niet of nauwelijks in de bloedbaan opgenomen en is dan ook niet bedoeld voor weerstandsverhoging. In dit geval gaat het om de antibacteriële werking of het weren van inwendige schimmel- en virusinfecties, waarbij de natuurlijke darmflora gespaard blijft.

Hoe?

Deze tot kleine brokjes gehakte zuivere propolis wordt vooral gebruikt bij kiespijn en andere ontstekingen in de mond, maar kan ook doorgeslikt worden bij maag- en darmproblemen.

KOOP NU