Koninginnegelei

koninginnegeleiKoninginnegelei – Royal Jelly

Koninginnegelei wordt aangemaakt in de kaakklieren van jonge werkbijen en is een mengsel van pollen honing met de afscheiding van de kaakklier. De koninginnegelei is een geelwit geleiachtig mengsel met een wat prikkelende zurige smaak ook wel het witte goud genaamd. Een voedingssupplement met enorme eigenschappen wat hoogwaardige bouwstoffen bevat.

De koningin (MOER) van het bijenvolk krijgt dit haar hele leven te eten en wordt gevoerd door jonge werkbijen. Tevens krijgen de jonge larven gedurende 3 dagen koninginnegelei toegediend, en wordt de koninginnedop er mee voorzien. Door permanent gevoerd te worden met de gelei heeft de koningin van de bij een enorme weerstand tegen ziekten. Maar het meest opzienbarende is de vruchtbaarheid en de energie om in de intense broedperiode per dag meer dan haar eigen lichaamsgewicht aan eitjes te leggen. Dit kan oplopen tot 1500 eitjes per dag. De gelei is dus van levensbelang in de bijenwereld en een bevat een overvloed aan hoogwaardige bouwstoffen.
Vanwege de opbouwende, stimulerende en vitaliseren eigenschappen is pure koninginnegelei een UNIEK, KRACHTIG en WAARDEVOL natuurproduct.

Ook geschikt voor menselijke consumptie door de vitaliseren eigenschappen in de koninginnegelei.

Gebruiksadvies

1 theelepel daags is ongeveer 2 gram is doorgaans voldoende van de gelei. De verse koninginnegelei is een half jaar houdbaar in de koelkast.

Van de vegetarische capsules is 1 a 2 voldoende, deze ‘s morgens innemen.

Zuigelingen en kinderen onder 1 jaar GEEN koninginnegelei geven omdat: De darmflora van deze kleintjes nog in ontwikkeling is en opgebouwd moet worden. Zij zijn dus erg gevoelig voor voedselvergiftiging. De bijen kunnen water uit een sloot drinken en in sloten kan de Clostridum Botulinum bacterie soms aanwezig zijn waardoor botulisme veroorzaakt wordt. Om uit te sluiten dat er ook maar een enkel spoortje in de koninginnegelei zou zitten wordt dit voor baby’s en kinderen tot een jaar afgeraden.

Ingrediënten

Waaruit bestaat de koninginnegelei: 5% suiker waarvan 3-13% fructose, 4-8% glucose, 0,5-2% sacharose, bevat 9-18% Eiwitten, 2-8% vet, 60- 70% water en bevatten B1, B2, B6, B3, B5 B8, B11 en B12 vitaminen. De gelei bevat 30 verschillende essentiële aminozuren, mineralen, spoorelementen en antibacteriële stoffen.

KOOP NUKoninginnegelei capsules

Pot 50 stuks (300mg vegetarische capsule)

Royal Jelly capsules 300 mg

De koninginnegelei heeft een droog-vriesmethode ondergaan d.w.z. dat er water uit is onttrokken en deze lang houdbaar is. Het zijn vegetarische capsules.

KOOP NU

Gebruiksadvies

1 à 2 capsules per dag innemen in de ochtend met water.

Niet geschikt voor kinderen beneden 1 jaar!


Koninginnegelei crème

koninginnegelei creme

De vitaliserende werking van de koninginnegelei crème is een weldaad voor de huid. De diepwerkende regulerende gezichtscrème kan zowel op een droge of gevoelige huid gebruikt worden. De perfecte basis voor onder de make-up.

De crème bevat geen parfum.

Gebruiksadvies

dag / nachtcrème

KOOP NU

Royal Jelly Crème pot 100 ml

Diepwerkende huidcrème voor de regulering van de vet- en vochtigheidswaarden van de huid. Bijzonder geschikt voor de droge huid, door de uitzonderlijke werking van Gelee Royale. Dermatologisch getest zonder dierproeven.

KOOP NU

Voor meer inlichtingen over deze producten kunt u ons altijd bellen of mailen.